We zitten inmiddels al een tijdje in september en de vakantie is nu helaas toch echt voorbij. Niet getreurd: jij kan nu al starten met het plannen van je volgende vakantie! De meeste mensen zijn nu nog niet bezig met het plannen van de volgende vakantie. Daar kan nu verandering in komen! In deze blog wordt namelijk beschreven wat de voordelen zijn van het bezoeken van een camping aan het Veluwemeer! Nederland heeft genoeg prachtige plekken te bieden, waardoor je niet altijd naar het buitenland hoeft te gaan. Ben jij wel eens geweest naar een camping aan het Veluwemeer?

Kortere afstand

De reis blijft in Nederland. Dit zorgt ervoor dat je maar kort in de auto zit en geen lange autorit hoeft te maken om je eindbestemming te bereiken. Door een camping aan het Veluwemeer te bezoeken, zit je relatief kort in de auto. Dit betekent dat je automatisch ook nog eens behoorlijk wat geld bespaart, omdat je minder geld hoeft uit te geven aan benzinekosten en tolwegen!

Goedkoper!

Een camping is een stuk goedkoper dan een hotel. Zoals net al werd aangegeven, is de afstand naar een camping in ons eigen land veel korter dan naar een camping in het buitenland. Hierdoor kan je enorm veel geld besparen op onder andere benzinekosten, overnachtingen onderweg en tolwegen/vignetten.

Flexibel

Aangezien je je eigen huisje meeneemt op je vakantie, kan je zelf bepalen waar je overnacht en wanneer! Mocht je genoeg hebben gehad van de omgeving en denk je echt alles te hebben gezien?  Dan kan je ervoor kiezen om naar een andere camping te gaan. Bijkomend voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je wilt vertrekken. Of ben je wat belangrijks vergeten? Dan heb je zelfs de mogelijkheid om even heen en weer te rijden. Mocht je echt zijn uitgekeken op die ene camping die je elk jaar maar weer bezoekt, zijn er zijn genoeg andere leuke campings aan het Veluwemeer! Hierdoor kan je het gebied vanuit meerdere perspectieven meemaken en hoef je maar kort te reizen. Elke camping is uniek en heeft weer iets anders te bieden.