Als je van plan bent om binnenkort op vakantie te gaan met een grote groep dan zal dit nog best lastig worden. Je hebt immers te maken met veel meningen die nogal uiteen kunnen lopen. Ook zijn er niet heel veel accommodaties beschikbaar die geschikt zijn voor een grote groep. Desondanks is een groot vakantiehuis Nederland huren alsnog mogelijk, al moet je dan natuurlijk wel in eigen land op vakantie willen blijven. Als dit inderdaad het geval is, dan zou je onder meer voor een van de onderstaande vakantiewoningen kunnen kiezen. 

De Kempense Hoeve

Ben je op zoek naar echt een enorm groot vakantiehuis in Nederland? Eigenlijk hoef je dan al niet eens verder te kijken dan de Kempense Hoeve, wat gevestigd is in Bergeijk. Dit is een mooie plaats in Noord-Brabant. In deze enorme villa kunnen namelijk maar liefst 46 mensen een slaapplek vinden. Deze plekken zijn verdeeld over 22 slaapkamers, terwijl je ook nog eens 22 badkamers vindt in de Kempense Hoeve. Er is in dit gebouw altijd maar 1 groep aanwezig, waardoor je dus volledige privacy hebt. Hierdoor heb je ook de volledige beschikking over een bar, eetzaal en recreatiezaal.

Kasteelboerderij Gunhof

We blijven nog even in het zuiden van Nederland, want ook Kasteelboerderij Gunhof is hier gevestigd. Dit ligt namelijk in Swolgen, wat in Limburg is. Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan 35 mensen die kunnen slapen in 14 slaapkamers, terwijl het evenveel badkamers heeft. Hiermee is het dus wel een stukje kleiner dan de Kempense Hoeve, maar alsnog is Kasteelboerderij Gunhof zeer geschikt voor een grote groep. Dit is ook het geval doordat er in de grote open woon- en eetruimte gezellig en aangenaam met elkaar gegeten kan worden. Koken voor de gehele groep is bovendien geen probleem in de goede keuken. 

Landgoed de Gunhof

Kasteelboerderij Gunhof is niet de enige groepsaccommodatie gevestigd op deze locatie, want hier vind je ook nog Landgoed de Gunhof. Dit is een pand dat bestaat uit twee groepsaccommodaties, het heeft dan ook meerdere keukens en recreatieruimtes. In totaal kunnen maar liefst 52 personen verblijven in Landgoed de Gunhof. Er zijn twintig slaapkamers geplaatst in dit pand en ook nog zeventien badkamers. Ook kan er heerlijk ontspannen worden in Landgoed de Gunhof aangezien er een wellness ruimte in gecreëerd is. Hierin vind je onder meer een sauna en stoomdouche, wat natuurlijk echt heerlijk is. 

Heide State

En zo gaan we ineens van het zuiden van het land naar het noorden, want Heide State is gevestigd in Noordbergum. Dit is een plaatsje in Friesland. In vergelijking met Heide State is wel een stukje kleiner dan de andere groepsaccommodaties die genoemd zijn in dit artikel aangezien het plaats biedt aan twintig personen. Zij kunnen slapen in in totaal 10 slaapkamers en kunnen ook gebruik maken van zes badkamers. Daarnaast is het mogelijk om in de tuin van Heide State te ontspannen in de sauna, terwijl je ook heerlijk kunt badderen in de houtgestookte hottub in de tuin.

Familiehuis Haarlem

In het midden van ons land ligt onder meer Haarlem, waar je Familiehuis Haarlem kunt huren. Dit is een enorm pand dat plaats biedt aan maar liefst 53 personen. In Familiehuis Haarlem zijn bovendien 12 slaapkamers en 11 badkamers gecreëerd. Daar komt nog eens bovenop dat dit een historisch pand is dat echt midden in het centrum van Haarlem gevestigd is. Hierdoor kun je eenvoudig naar een terras gaan om gezellig een hapje en een drankje te doen met het hele gezelschap, maar een uitje naar het strand of naar andere steden is ook zeker mogelijk vanuit Familiehuis Haarlem.