Wanneer je je droomvakantie boekt let je uiteraard op een aantal voorwaarden. Zo stel je zelf je eigen droomvakantie samen waar je uiteindelijk ultiem van wilt genieten. Wij hebben voor jou een aantal onmisbare kenmerken van een droomvakantie op een rijtje gezet. Zo moet het gemakkelijker worden om je ultieme droomvakantie te boeken!

Strand

Wat op een ultieme droomvakantie absoluut niet mag ontbreken is natuurlijk een prachtig parelwit strand. Hier kan je lekker je handdoek uitrollen en genieten op een ligbedje met een heerlijke cocktail. Wat het paradijselijke plaatje wel compleet maakt is natuurlijk een azuurblauwe zee. Het liefste zo helderblauw dat snorkelen en duiken ook een fijne activiteit zijn!

Fijn zwembad

De hele dag in de zon liggen zweten? Of heb je een intensieve activiteit gedaan? Niets is er op zo’n moment lekkerder dan verfrissende duiken nemen in heerlijk koele zwembaden. Ook na een dagje strand is het fijn om al dat zoute water van je af te spoelen. En als we dan toch mogen kiezen is een infinity pool ook wel het ideale zwembad om mooie foto’s in te maken voor het thuisfront!

Palmbomen

Hier moet iedereen het over eens zijn; Een vakantie begint pas echt wanneer de eerste palmboom is gespot. Dan ontstaat het echte vakantiegevoel! Natuurlijk maken deze prachtige bomen in combinatie met een parelwit strand en helderblauwe zee het idyllische vakantie plaatje helemaal compleet.


Lekker weer

Uiteraard verwacht je op een droomvakantie naar een mooi land dat het daar ook mooi weer is. Temperaturen rond de 30 graden zijn heerlijk om in te genieten. Af en toe een frisse duik nemen is ook het allerlekkerste wanneer je kan opdrogen op je ligbedje in de zon. En niet te vergeten is lekker weer onmisbaar om dat kleurtje te krijgen waar je onder andere voor bent gekomen 😉

Luxe faciliteiten

Als je op een droomvakantie gaat is het natuurlijk mega fijn om jezelf te laten verwennen. Wat is er heerlijker dan een massage te kunnen boeken, stoom af te kunnen blazen in de sauna of te relaxen in een jacuzzi of hammam. In de spa kan je een momentje voor jezelf nemen en helemaal tot rust komen!