Laten we eerlijk zijn, iedereen droomt wel eens van een vakantie naar paradijselijke bestemmingen met hagelwitte stranden, helderblauw water en wuivende palmbomen. Hieronder staan vijf droombestemmingen die allemaal de moeite zijn om te bezoeken!

Bora Bora

Bora Bora ligt tussen Australië en Zuid-Amerika en is werkelijk een pareltje. Het hoofdeiland van Bora Bora ligt in een helderblauwe zee met twee groen begroeide vulkanische pieken. Op Bora Bora bevinden zich diverse resorts waar je heerlijk kunt genieten in een bungalow aan of op het water. Ga snorkelen, beoefen verschillende watersporten of maak een prachtige wandeling.

Mauritius

Ten oosten van Madagaskar ligt het paradijselijke Mauritius. In het noorden van het eiland vind je veel luxe hotels en resort, maar in het zuiden vind je ongerepte natuur en inheems diersoorten. Mauritius is een veelzijdig eiland. Zo heb je er veel nationale parken, vulkanische bergen, oude dorpjes en prachtige stranden.


Seychellen

De Seychellen bestaan uit meer dan 115 landen en liggen op de evenaar in de Indische Oceaan. Dit land heeft een unieke flora en fauna, prachtige witte stranden en heuvels bedekt met regenwoud. Alle eilanden liggen best dicht bij elkaar, het is daarom zeker de moeite waard om eiland te gaan hoppen. Op deze manier ontdek je de onbewoonde privé eilanden en ontsnappen jullie van het toerisme.


Malediven

De allermooiste bestemming ter wereld blijft toch wel de Malediven. De Malediven bestaat uit 1190 koraaleilanden, die zijn gegroepeerd in 26 atollen. De Malediven zijn erg uniek en staan vooral bekend om het kristalhelder water en de witte stranden. Het is een perfecte bestemming om te snorkelen, te duiken of om juist helemaal tot rust te komen! Op de Malediven kun je je eigen huisje op het water huren. Vaak hebben deze huisjes hun eigen privé zwembad en een prachtig uitzicht over de oceaan.

Deze landen zijn stuk voor stuk om van weg te dromen! Het zijn de perfecte bestemmingen om even alles helemaal te vergeten en lekker te relaxen op het strand of om juist actieve dingen te doen zoals wandelen en snorkelen. Welke bestemming is jouw favoriet?