Als wij denken aan een droomvakantie dan denken wij aan zon, zee en strand. Je wilt natuurlijk ook enige luxe ervaren tijdens jouw zonvakantie, maar je bent al snel enthousiast als je de onderwaterwereld van jouw droombestemming leert kennen. Wij hebben de mooiste plekken voor jou opgezocht die jou een droomvakantie in een snorkelparadijs bieden. 

Golf van Thailand

We beginnen onze reis bij de Golf van Thailand waar je niet alleen al het mooie van Thailand kunt verkennen aan wal, maar waar je ook een prachtige onderwaterwereld hebt. Koh Tao staat bekend als een van de mooiere plekken waar je kunt snorkelen. Dit eiland lijkt van de zijkant op een schildpaddenschild en je kunt hier ook zeker genieten van deze zeediertjes. Veel bedreigde zeeschildpadden gebruiken dit eiland als nestplaats, dus let wel op dat je ze niet lastig valt op hun veilige plek.

 

Rode zee

Iets dichter bij huis vinden we de Egyptische badplaatsen waar je volop kunt genieten van de onderwaterwereld in de Rode Zee. Vanuit veel resorts in Egypte kun je zo de zee inlopen en kun je heel goed snorkelen. Pas wel op voor de zee-egels, want die wil je niet onder je voeten hebben tijdens jouw snorkelsessie. In de Rode Zee kun je genieten van alle vissen die de onderwaterwereld te bieden heeft en wie weet tref je hier ook een zeeschildpad aan! 

Atlantische Oceaan

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden waar je kunt genieten van de onderwaterwereld in de Atlantische Oceaan. Tenerife heeft hele mooie stranden waar jij kunt genieten van jouw zonvakantie, maar je hebt ook in de zee voldoende te bewonderen. De Atlantische Oceaan is een van de mooiste snorkelplaatsen in Europa en op Tenerife kun je hier optimaal van genieten! 

Heb jij je snorkelset al uit de kast gehaald?