Behoefte aan een vakantie hier ver vandaan met parelwitte stranden, azuurblauwe zee en hoge temperaturen? Dan zijn er binnen Azië genoeg opties! Wij hebben voor jou een selectie gemaakt met heerlijke droombestemmingen in Azië. Van afgelegen eilanden tot de meest prachtige stranden, hier vind je het allemaal…

Malediven

Een mega populaire vakantie bestemming zijn de Malediven. Dit is een eilandengroep ten Zuidoosten van India, bestaande uit 1190 koraaleilanden. De meest paradijselijke witte stranden vind je toch echt op deze eilanden. Het is erg aan te raden om hier de onderwaterwereld te verkennen omdat het water zo ontzettend helder blauw is, adembenemend mooi!

Bali, Indonesië

Dit prachtige Indonesische eiland is het meest Westelijke eiland van de Kleine Soenda-eilandengroep. Bali is een veelzijdig eiland waar veel te zien en te doen is. Kilometers lange stranden, mystieke tempels, prachtige rijstvelden en bijzondere boetiekjes zijn hier allemaal te vinden. Maar ook om heerlijk te relaxen kan je goed terecht op dit heerlijke eiland!

Filipijnen

De Filipijnen is een archipel bestaande uit meer dan 7.000 eilanden gelegen in Zuidoost-Azië. Veel van deze eilanden zijn onbewoond. De stranden en de natuur op al deze eilanden zijn zonder meer idyllisch. Ook kent dit land een metropool als hoofdstad namelijk Manilla, gelegen op het eiland Luzon. Genoeg te zien en doen dus!

Gili-Eilanden, Indonesië

Deze eilanden gelegen bij Indonesië zijn onwijs populair onder de duikers. Het helderblauwe water is erg aantrekkelijk om een duik in te nemen en de adembenemende onderwaterwereld te ontdekken. Er zijn een hele hoop verschillende soorten zeedieren te spotten, van haaien tot duivelsroggen tot clownvissen. Ook om te snorkelen zijn deze eilanden een ideale bestemming!

Phi Phi- Eilanden, Thailand

Deze prachtige eilanden groep bij Thailand mag niet ontbreken op dit lijstje. De eilandengroep bestaat uit 6 verschillende eilanden. Ze zijn stuk voor stuk aan te raden als je op vakantie gaat naar Thailand. Prachtige parelwitte stranden, mooie baaien en indrukwekkende rotsen zijn niet te ontgaan op deze eilanden!