Heb je binnenkort een trip naar New York op de planning staan? Dan mag je deze hotspots echt niet missen! New York is enorm groot en daarom wordt het lastig alles te bezoeken in een korte tijd. Wij zetten daarom de must visites voor je op een rijtje.

9/11 museum

Dit museum staat in teken van het de aanslagen op 11-09-2001. Een bezoek aan dit museum is een unieke, maar ook verdrietige ervaring. Je zult hier delen van de twin towers vinden en nog veel meerdere voorwerpen die met deze gebeurtenis te maken hebben.

Central Park

Central Park is een enorm park in het midden van Manhattan. Je kunt je hier urenlang vermaken door de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Tip: huur een fiets zodat je zoveel mogelijk kunt ontdekken van dit prachtige park.

Times Square

Op Times Square zul je je ogen uitkijken. Het is een plein met felle verlichting, hoge gebouwen, reclameborden en gekke figuren. Dit is de drukste plek van heel Manhattan. Het wordt ook wel the Crossroads of the World genoemd.

Williamsburg

Bij de Williamsburg in Brooklyn kan je prachtige foto’s maken van de skyline. Daarnaast vind je hier heel veel leuke tentjes waar je kunt eten en drinken. Ook kun je hier heerlijk shoppen… Vervelen zul je je in ieder geval niet!

Vrijheidsbeeld

Op de planning kan het symbool van New York natuurlijk niet missen: het vrijheidsbeeld. Dit beeld heeft Frankrijk gegeven als teken van vriendschap. Je kunt dit vrijheidsbeeld beklimmen voor een prachtig uitzicht of je kunt deze vanaf buitenaf bewonderen door middel van een pond. 

Fifth Avenue

Fifth Avenue is de meest populaire winkelstraat van New York City. Het is enorm gaaf om hier te lopen, maar wil je daadwerkelijk wat kopen moet je wel een volle portemonnee hebben. In deze straat vind je namelijk vooral hele dure winkels van bekende merken.

High Line Park

Dit park midden in Manhattan is zeker leuk om te bezoeken wanneer je in New York bent. In dit stadspark loop je tussen groen door terwijl je een uitzicht hebt over deze prachtige stad. Dit is zeker een unieke ervaring.

Wij hopen dat we je een eindje op weg hebben kunnen helpen. Met al deze hotspots op de planning ga jij gegarandeerd een geweldig tijd tegemoet in New York. Vervelen zul je je in ieder geval niet! Heel veel plezier!